QUICK STEPERS KHEDIRA * KULTEEN STAIRWAY TO HEAVEN

Suunnitteilla metsästyslinjaisia labradorinnoutajan pentuja yhdistelmästä

QUICK STEPERS KHEDIRA "TOPI"*
KULTEEN STAIRWAY TO HEAVEN "DIIVA"

Diivalle odotellaan juoksuja lokakuulla, joten jos hyvin käy pentuja olisi odotettavissa loppuvuodesta.

Jotain vanhemmista:

Topi on kotona rauhallinen ja aina siellä missä muukin perhe. Se on iloinen kaveri ja ystävällinen luonteeltaan.

Topi on ohjaajapehmeä, mutta maastossa/työssä tulee sen työinto ja kestävyys esille. Topi on suurella vietillä varustettu erittäin nopea ja innokas metsästyskoira, jolla on erinomainen nenä, nopeat ja spontaanit ylösotot kaikilla riistoilla. Topi oppii nopeasti, niin hyvässä kuin pahassakin, jos ohjaaja ei ole tarkkana.

Topin saapuminen Saksasta kotiin korona-aikaan harmillisesti viivästyi ja luultavasti ensimmäisen vuoden sosiaalisten kontakstien puutteesta johtuen Topi saattaa olla uudessa paikassa jännittynyt, mutta hetken tutustumisen jälkeen jännitys laukeaa.

Topin terveystulokset: lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät terveet. Geenitestit vanhempien perusteella terve PRCD-PRA, CNM, EIC, SD2 ja HNPK.

Topi jalostustietokannassa:

Diiva on 3- vuotias narttumme, jonka koeura on vasta alkanut. diivalla on todella suuri metsästyshalu ja se on vauhdikas koira, ja välillä ohjaajalla onkin hieman vaikeuksia ehtiä Diivan mukaan. Diiva on äänetön passityöskentelijä ja käsittelee riistaa nätisti.

Terveystulokset: lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmät terveet. Geenitestit vanhempien perusteella terve PRCD-PRA, CNM, EIC, HNPK, STGD

Diiva jalostustietokannassa:

Pennut syntyvät Reijan luona Virroilla. Tiedustelut: (0400-986838)